PULSE Fitness & SPA Велинград

Фитнес центъра на Хотел Роял Спа Велинград е най-новият и най-големият в рамките на Велинград. Той е част от най-големият и модерен фитнес клуб в България - Pulse. Оборудван е с професионални уреди от най-висок клас „Technogym”. Настилките са хипоалергична и каучукова.

В силовата зона на Pulse Fitness & SPA Velingrad ще намерите всичко необходимо за вашата пълноценна тренировка. На ваше разположение са най-модерните уреди със свободни или магазинни тежести, дъмбели, лежанки, пейки и др. Всички те са от последните професионални серии на Life Fitness и предоставят множество възможности за вашата динамична и ефективна силова тренировка.

В кардио зоната на Pulse Fitness & SPA Velingrad ще намерите професионални уреди от най-висок клас на лидерите на пазара Life Fitness и Techno Gym, което със сигурност ще гарантира вашата пълноценна тренировка. На ваше разположение са велоергометри, пътеки за тичане и крос тренажори.

Mасажните студия са поверени на екип опитни терапевти, които глезят спортуващите с терапии от силови и спортни масажи по специални балкански техники през екзотични кесе и пилинг терапии с кафе, шоколад, захар и етерични масла в хамам зоната до класически тайландски, аюрведа и широдара масажи – всеки намира своя любим начин за отмора.

Контакти:

гр. Велинград, ул. Цар Самуил 3

 

 

Географски координати: 42.01974849065705° с.ш 23.986212015151978° и.д:

PULSE Fitness & SPA Велинград местоположение на картата: