Програма Велинградски празници на културата 2023

Велинград - площада на центъра и не само там 01-07-2023 - 30-07-2023

Географски координати: 42.02777836722368° с.ш 23.991050720214844° и.д:

Програма Велинградски празници на културата 2023 местоположение на картата: